slider1
slider2
Muiden-Pampus-uitzicht
bar-salonschip-succes

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het organiseren van een perfecte vaartocht!

Bel me
Mail mij

Arrangementen

U wilt met collega’s, vrienden of uw familie een onvergetelijke vaartocht maken? Bij Rederij Succes passen we onze arrangementen volledig aan uw wensen aan. Aan boord creëert u uw eigen sfeer met een uitgebreid diner, een buffet of een drankje. Een huwelijk, muziek op het water, naar de Drijf In Bioscoop of voor anker gaan en genieten van het uitzicht? Alles is mogelijk.

Bestemmingen van arrangementen

De Pampus-cruise en een boottocht naar Muiderslot zijn razend populaire arrangementen. Wij brengen u over het water naar uw bestemming, waar u een rondleiding krijgt of zelfstandig op verkenning uitgaat. Na afloop halen we u weer op. Hetzelfde geldt voor ons arrangement naar stoomgemaal Hertog Reijnout, bij Nijkerk. Dit rijksmonument is minder bekend, maar ook absoluut een bezoekje waard.

Rondvaarten

Wordt het varen op de Vecht, langs buitenplaatsen en kastelen? Of toch een boottocht op het IJ, langs het Muziekgebouw aan ‘t IJ, het EYE Filmmuseum en de NDSM-werf? Wij varen u ook graag rond door het Oostelijk Havengebied. Onze deskundige gids vertelt u alles over dit centrum van de moderne Amsterdamse architectuur. Wilt u een hele dag op het water doorbrengen? Dan is het rondje Muiden – Amsterdam – Weesp een aantrekkelijke optie.

Speciale evenementen

Wij denken ook graag met u mee over speciale evenementen. Van een spectaculaire vaartocht in supersnelle rubberboten (RIB’s) tot een gezellige wijnproeverij aan boord: de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat ons weten wat uw wensen zijn.

Maak uw keuze uit één van onze schepen

Altijd een passend schip

Klik op één van bovenstaande boten. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Bel 033 – 260 00 09 of stel een vraag via het contactformulier