Amsterdam IJ Overhoeks en Eye
Amsterdam IJ Muziek gebouw aan het IJ
Amsterdam IJ

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het organiseren van een perfecte vaartocht!

Bel me
Mail mij

Boottocht op het IJ

Een boottocht op het IJ staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Prachtige architectuur, grote passagiersschepen, rondvaartboten en pleziervaart, er is van alles te zien.

Als u een boottocht wil maken op het IJ dan bent u bij Rederij Succes aan het goede adres. Op het IJ zijn verschillende locaties waar u en uw gezelschap aan boord kunnen komen voor een vaartocht. Op het binnen IJ kan dat bijvoorbeeld goed achter het Centraal Station of bij het Muziekgebouw aan het IJ. Kiest u voor de optie achter het CS dan kunt u gelijk genieten van een mooi schouwspel. Vele pontjes varen op het IJ vanaf het Centraal Station naar de Noordelijke oever, manoeuvrerend tussen beroeps- en pleziervaartschepen door.

Foto’s

Varen op het IJ betekend genieten van onder andere het prachtige filmmuseum het Eye aan de Noordelijke oever, het Paleis van Justitie en het REM eiland. Daarnaast zijn er tijdens deze vaartocht ook vele mooie oude pakhuizen te bekijken bijvoorbeeld in de IJhaven.
Indien u uw boottocht wil uitbreiden naar het ruime sop van het buiten IJ dan kan dat natuurlijk ook. Wij varen op het IJ en gaan richting de Oranjesluizen en schutten naar buiten. Daar kunt u genieten van het mooie Durgerdam, het Vuurtoreneiland of aan de andere kant het moderne IJburg.

Praktische informatie varen op het IJ:

  • Duur: Het basisarrangement bestaat uit 2 uur varen. Dit kunt u naar wens uitbreiden.
  • Groepsgrootte: 15-45 personen

Wilt u varen op het IJ? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier. Wij sturen u dan een voorstel voor een compleet verzorgde vaartocht.

Offerte aanvragen