Amsterdam IJ Overhoeks en Eye
Amsterdam IJ Muziek gebouw aan het IJ
Amsterdam IJ

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het organiseren van een perfecte vaartocht!

Bel me
Mail mij

Rondvaart op het IJ

Met Rederij Succes kunt u een mooie rondvaart maken op het IJ. Niet met een traditionele rondvaartboot zoals er velen in de Amsterdamse Grachten varen maar met een echt Salonschip.
Tijdens een rondvaart op het IJ is er veel te zien op de kant en op het water zoals de vele pontjes die er rondvaren, de mooie gebouwen langs het water zoals het Eye en het Paleis van Justitie en misschien wel een groot cruiseschip wat de haven van Amsterdam komt bezoeken.
Vanaf het Salonschip Succes heeft u een goed overzicht vanaf het overdekte achterdek of vanaf een van de fijne zitplaatsen op het voordek.
Een rondvaart op het IJ duurt minimaal 2 uur maar is natuurlijk uit te breiden.

Foto’s

Opstaplocaties voor een rondvaart op het IJ

Als u een rondvaart over het IJ wil maken zijn er verschillende locaties waar u kunt opstappen met uw gezelschap. Denk hierbij aan Muziekgebouw aan het IJ, de IJkantine of direct achter het Centraal Station van Amsterdam. Er is veel mogelijk, u kunt al uw wensen met ons bespreken.

Hapje en drankje tijdens een rondvaart over het IJ

Tijdens de rondvaart kunnen wij u heerlijke hapjes en drankjes serveren. Van nootjes, olijven en heerlijke blokjes kaas tot luxe hapjes.
Wijnen schenken wij van wijnhuis Salentijn en op de tap hebben wij heerlijk helder Heineken. Liever een ander biertje? Bespreek dit bij uw reservering en regelen het voor u!. Frisdrank of een lekker sapje voor de kinderen is uiteraard ook verkrijgbaar aan boord.

Praktische informatie varen op het IJ:

  • Duur: Het basisarrangement bestaat uit 2 uur varen. Dit kunt u naar wens uitbreiden.
  • Groepsgrootte: 15-45 personen

Wilt u varen op het IJ? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier. Wij sturen u dan een voorstel voor een compleet verzorgde vaartocht.

Bent u geinteresseerd in Rondvaart op het IJ