slider1
aan-de-steiger
De-Succes
Muiden-Pampus-uitzicht
bar-salonschip-succes

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het organiseren van een perfecte vaartocht!

Bel me
Mail mij

Varen op de Eem, een onvergetelijke boottocht met Rederij Succes

Varen op de Eem is een bijzondere ervaring, mede door de prachtige flora en fauna.
De Eem is de enige rivier in ons land die zowel ontspringt als uitmondt in Nederland.

De Eem wordt ook wel “de verborgen rivier” genoemd, omdat hij zich onopvallend door het schitterende natuurgebied Eem- en Arkermheenpolder slingert.

Foto’s

De Eem is bevaarbaar over een lengte van ca. 18 km vanaf de haven van Amersfoort tot de monding in de Randmeren van Flevoland.
Onderweg passeren we dan plaatsen als Baarn, Eembrugge en Eemdijk.
Eventueel is een vaartocht over de Eem nog uit te breiden met een bezoek aan de haven van Spakenburg of Huizen, dan wel een bezoek aan de Eemhof in Zeewolde.

Rederij Succes biedt u diverse mogelijkheden voor een vaartocht over de Eem.
Bijvoorbeeld een boottocht met het Salonschip “Succes”. De Succes is een voormalige stoomsleepboot die met behoud van zoveel mogelijk originele details is omgebouwd tot een comfortabel schip voor boottochten op de Eem met maximaal 50 passagiers.

Of een vaartocht op de Eem met onze authentieke motorsleepboot Norway, waarmee u met maximaal 12 passagiers kunt genieten van de schitterende omgeving met op de achtgrond het rustgevende geluid van de langzaamlopende “Industrie” dieselmotor.

Beide schepen zijn trouwens voorzien van een rijk gevulde scheepsbar en er kan daarnaast door ons worden gezorgd voor een door u gewenste catering, van een eenvoudige broodmaaltijd tot een uitgebreid warm buffet.

Zo hebben wij voor elk gezelschap een boottocht op de Eem die bij hen past en waar u en uw gasten nog lang met plezier aan zullen terugdenken.

Offerte aanvragen