slider1
slider2
Muiden-Pampus-uitzicht
bar-salonschip-succes

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het organiseren van een perfecte vaartocht!

Bel me
Mail mij

Borrelboot Amsterdam

Een drankje, een hapje, een praatje en ondertussen genieten van het steeds wisselende uitzicht. Een borrelvaart door de Amsterdamse grachten op het bijzondere salonschip de Succes staat garant voor gezelligheid en ultieme ontspanning. Tijdens een borrel vaartocht vergeet u de tijd: iedereen komt vanzelf in vakantiesfeer. De route bepalen we in overleg. Als u borrelend naar een bijzondere locatie wilt, kan dat uiteraard ook. Salonschip de Succes is de ideale Amsterdamse borrelboot.

Onbeperkt borrelen

Aan boord staat de bar volledig tot uw beschikking. Onze gastvrouw of –heer serveert onbeperkt tapbier en wijn van onze huisbodega’s Salentein en Callia. Uiteraard is er ook fris, koffie (Lavazza) en thee zoveel u wilt. Daarnaast zorgen wij voor heerlijke bijpassende borrelhapjes. Wilt u een luxe ontvangst met prosecco? Of breidt u de borrel graag uit met een bittergarnituur? Op de Succes is alles mogelijk.

Eigen sfeer

Salonschip de Succes heeft op het voor- en achterdek heerlijke loungekussens. Perfect voor een ontspannen drankje in de zon. Het overdekte achterdek gaat bij mooi weer helemaal open en kan bij minder weer aangenaam worden verwarmd. In de stijlvolle salon met kroonluchter kunt u zelf muziek opzetten, zodat de borrel helemaal uw eigen ambiance krijgt. Heeft u speciale borrelwensen? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.

Offerte aanvragen borrelboot Amsterdam

velden zijn verplicht