bodegas-salentein-wijn
Lavazza-koffie-rederij-succes
catering-salonschip-succes
fingerfood-catering-salonschip-succes
koffiemachine-lavazza-salonschip-succes
lunch-buffet-salonschip-succes
bar-salonschip-succes

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het organiseren van een perfecte vaartocht!

Bel me
Mail mij

Eten en drinken

Er gaat weinig boven ontspannen varen onder het genot van een hapje en een drankje. Wij serveren uw diner onder de stijlvolle kroonluchter in de salon of buiten op het loungedek. Of kiest u voor een lunch, borrel, high tea of buffet? Bij Rederij Succes kan het allemaal. Wij werken samen met gerenommeerde cateraars en toprestaurants. Voor elk budget leveren wij kwaliteit.
Binnenkort is er op deze pagina meer informatie te vinden over eten en drinken op onder andere het Salonschip Succes

Heerlijke koffie

Bij de klassieke uitstraling van salonboot de Succes hoort een uitstekende kop koffie. Wij schenken heerlijke Lavazza uit een hoogwaardige pistonmachine. Al onze medewerkers volgen jaarlijks een bijscholing bij Lavazza zelf. Zo weten we zeker dat u aan boord de beste koffie en koffiespecialiteiten drinkt.

Kwaliteitswijn

Ook onze wijnen zijn van hoge kwaliteit. De huiswijnen van Rederij Succes komen van de Argentijnse bodega’s Salentein en Callia. Daar krijgen we veel positieve reacties op. Het zijn wijnen op premium niveau die bij de kenners goed staan aangeschreven. Wij organiseren ook regelmatig wijnproeverijen op het water.

Arrangementen

Thaise saté, Spaanse tapas, een amusediner, barbecue of stamppotbuffet: er is veel mogelijk. Kies voor een van de arrangementen of laat ons weten wat uw culinaire wensen zijn. Wij denken graag met u mee.

U wilt met collega’s, vrienden of uw familie een onvergetelijke vaartocht maken? Bij Rederij Succes passen we onze arrangementen volledig aan uw wensen aan. Aan boord creëert u uw eigen sfeer met een uitgebreid diner, een buffet of een drankje. Een huwelijk, muziek op het water, naar de Drijf In Bioscoop of voor anker gaan en genieten van het uitzicht? Alles is mogelijk.

Bestemmingen van arrangementen

De Pampus-cruise en een boottocht naar Muiderslot zijn razend populaire arrangementen. Wij brengen u over het water naar uw bestemming, waar u een rondleiding krijgt of zelfstandig op verkenning uitgaat. Na afloop halen we u weer op. Hetzelfde geldt voor ons arrangement naar stoomgemaal Hertog Reijnout, bij Nijkerk. Dit rijksmonument is minder bekend, maar ook absoluut een bezoekje waard.

Rondvaarten

Wordt het varen op de Vecht, langs buitenplaatsen en kastelen? Of toch een boottocht op het IJ, langs het Muziekgebouw aan ‘t IJ, het EYE Filmmuseum en de NDSM-werf? Wij varen u ook graag rond door het Oostelijk Havengebied. Onze deskundige gids vertelt u alles over dit centrum van de moderne Amsterdamse architectuur. Wilt u een hele dag op het water doorbrengen? Dan is het rondje Muiden – Amsterdam – Weesp een aantrekkelijke optie.

Speciale evenementen

Wij denken ook graag met u mee over speciale evenementen. Van een spectaculaire vaartocht in supersnelle rubberboten (RIB’s) tot een gezellige wijnproeverij aan boord: de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat ons weten wat uw wensen zijn.

Maak uw keuze uit één van onze schepen

Altijd een passend schip

Klik op één van bovenstaande boten. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Bel 033 – 260 00 09 of stel een vraag via het contactformulier