Amsterdam-Amstel-Amstelsluis
Amsterdam-IJ-Overhoeks-en-Eye
Eiland-randmeer-
ijmeer-forteiland-pampus
Markermeer-durgerdam
monding-haven-zeesluis-muiden
Muiden-Pampus-uitzicht
nieuwe-meer-amsterdam
Succes-ligplaats-Eem-Soest
zaanse-schans-molens-salonschip-succes

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het organiseren van een perfecte vaartocht!

Bel me
Mail mij

Vaargebieden

Wilt u varen in Noord-Holland, Utrecht of Flevoland? Rederij Succes kent op het water overal de weg. Dompel u onder in de gezellige drukte op de Amsterdamse grachten of ontdek het verstilde natuurschoon rondom de Eem. Bewonder middeleeuwse kastelen en goed onderhouden buitenplaatsen langs de Vecht. Vaar langs de wereldberoemde windmolens en het industriële erfgoed aan de Zaan. Met onze grotere schepen zijn ook het Markermeer en de randmeren (Gooimeer en Eemmeer) aantrekkelijke opties.

Opstapplekken

In de regio vinden we altijd een geschikte op- en afstaplocatie. In de provincie Utrecht vaart u bijvoorbeeld vanaf Amersfoort, Baarn, Eembrugge, Nigtevecht, Soest of Spakenburg. In Noord-Holland zijn Amsterdam, Durgerdam, Huizen, Muiden, Ouderkerk aan de Amstel, Weesp en Zaandam mogelijke start- en eindpunten. Almere-Haven is in Flevoland onze vaste aanmeerplek.

Verrassende routes

Heeft u een opstapplek en wilt u brainstormen over mogelijke routes en bestemmingen? Wij denken graag met u mee. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij alle mooie rivieren, meren, grachten en bestemmingen. Laat u bijvoorbeeld verrassen door het relatief onbekende Nieuwendam, een oud-Hollands voormalig dijkdorp in Amsterdam-Noord. En heeft u wel eens gevaren op de prachtige Nieuwe Meer bij het Amsterdamse Bos?

Vaargebieden met aantrekkelijke bestemmingen

Rederij Succes heeft goede relaties met veel locaties langs het water. Daardoor kunnen wij vaak een aantrekkelijk arrangement voor u samenstellen. Een bezoek aan kaasboerderij De Willigen langs de Vecht, een gids op Pampus, een luxe diner aan het IJ? Wij regelen het graag voor u.