slider1
slider2
Muiden-Pampus-uitzicht
bar-salonschip-succes

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het organiseren van een perfecte vaartocht!

Bel me
Mail mij

Vaargebied Nieuwe Meer

Vlak buiten de ring ligt het mooiste meer van Amsterdam: de Nieuwe Meer. U kijkt uit op de skyline van de stad, maar vaart toch op groter water met groene, boomrijke oevers. Aan de noordkant wordt het meer omsloten door natuurgebied De Oeverlanden, aan de zuidkant ligt het Amsterdamse Bos. Aan het meer vindt u verschillende jachthavens en watersportverenigingen. Op een zonnige zomerse dag wordt hier dan ook volop gerecreëerd.

Foto’s

Populair

Windsurfers, zeilers, eigenaars van motorsloepen en hobbyvissers: iedereen lijkt op de Nieuwe Meer te willen zijn. Op de paviljoens langs de oevers heerst een vakantiestemming. Amsterdammers genieten met een glas rosé van het uitzicht. Ook is er een pontje dat dagjesmensen trekt. De Nieuwe Meer is in opkomst en wint elk jaar aan populariteit.

Bestemmingen Nieuwe Meer

Vanaf de Nieuwe Meer bent u snel in het Amsterdamse Bos, waar u bijvoorbeeld een bezoek kunt brengen aan de geitenboerderij. Ook bereikt u makkelijk de Amsterdamse grachten en de Amstel. U kunt uw vaartocht op de Nieuwe Meer dus goed combineren met een rondvaart door de hoofdstad.

Zie ook