slider1
slider2
Muiden-Pampus-uitzicht
bar-salonschip-succes

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het organiseren van een perfecte vaartocht!

Bel me
Mail mij

Varen met SAIL Amsterdam 2015

Sail AmsterdamIndrukwekkende Tall Ships en duizenden zigzaggende plezierboten. Kades vol met mensen, een geweldige sfeer en elke avond een spectaculaire vuurwerkshow. Tijdens SAIL, in augustus 2015, is het Amsterdamse IJ het nautische centrum van de wereld. In 2010 trok het evenement ruim 1,5 miljoen bezoekers. Salonschip Succes heeft een exclusieve accreditatie van SAIL Event Partners. Wij kunnen dus onbeperkt rondvaren in het evenementengebied.

Vaartocht met salonschip Succes

Vanaf het water is SAIL een onvergetelijke ervaring. U vaart tussen grote historische schepen, marineschepen, prachtige replica’s en een unieke verzameling varend erfgoed. Salonschip Succes zelf valt ook in die laatste categorie. De voormalige rivierstoomsleper uit 1908 is prachtig gerestaureerd. Het authentieke salonschip is bovendien van alle hedendaagse gemakken voorzien.

SAIL-arrangement

SAIL staat garant voor een onvergetelijke boottocht, bijvoorbeeld met uw zakelijke relaties, familie of vrienden, Wij passen ons arrangement volledig aan uw wensen aan. Een borrel, buffet of een uitgebreid diner aan boord: alles is mogelijk. Een speciaal onderdeel van SAIL is altijd de intocht. Onder begeleiding van duizenden bootjes varen de Tall Ships dan via het Noordzeekanaal naar Amsterdam.

Boot huren SAIL 2015

Wilt u de Succes huren tijdens SAIL 2015 voor een boottocht op het IJ? Kijk dan snel op www.sail.nl of liever een andere boottocht maken met de Succes, bijvoorbeeld vanaf Muiden, kijk bij onze arrangementen voor de mogelijkheden.