slider1
slider2

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het organiseren van een perfecte vaartocht!

Bel me
Mail mij

Veerdiensten

Rederij Succes verzorgt een aantal keer per jaar veerdiensten naar mooie locaties. We vertrekken uit Huizen (Nautisch Kwartier) en Almere Haven en varen naar forteiland Pampus of stoomgemaal Hertog Reijnout (bij Nijkerk). Voor onze veerdiensten kunt u zich individueel aanmelden. Met salonschip de Succes maakt u een unieke vaartocht naar een prachtige bestemming.

De Succes

De Succes is een mooie combinatie van varend erfgoed en eigentijds design. Op het dek ontspant u in onze comfortabele loungekussens. Ook in de stijlvolle salon met kroonluchter is het goed toeven. Hier kunt u terecht voor een hapje en een drankje. U vaart over het IJmeer of de randmeren: een tocht over open water met een spectaculair uitzicht.

Huizen & Almere

In Huizen vertrekken we vanaf het Nautisch Kwartier. Een mooie, oude haven waar u heerlijk kunt eten, drinken of rondkijken. In Almere Haven is de Havenkom ons startpunt. Ook deze moderne haven telt talloze sfeervolle terrasjes en restaurants.

Pampus & Hertog Reijnout

Pampus is een bijzonder forteiland waar de geschiedenis tot leven komt. U volgt een rondleiding, doet de interactieve Pampus Xperience of verkent zelf het eiland. Ook stoomgemaal Hertog Reijnout, bij Nijkerk, is beslist een bezoekje waard. Wij varen hiernaartoe op speciale ‘maaldagen’, zodat u het rijksmonument in actie ziet.