slider1
slider2
Muiden-Pampus-uitzicht
bar-salonschip-succes

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het organiseren van een perfecte vaartocht!

Bel me
Mail mij

Veerdienst Huizen

Rederij Succes verzorgt een aantal keer per jaar een veerdienst vanuit het Nautisch Kwartier in Huizen. Voor deze veerdiensten kunt u zich individueel aanmelden. Wij varen naar forteiland Pampus of het stoomgemaal Hertog Reijnout en brengen u na afloop weer terug.

Nautisch Kwartier Huizen

Het Nautisch Kwartier in Huizen is een gezellige vertreklocatie waar u zich prima vermaakt. Maak een wandeling langs de visafslag, de botterwerf, boothuizen en het oude gemeentehuis of laat u culinair verwennen in een van de uitstekende restaurants. U kunt uw vaartocht ook combineren met een overnachting in het Fletcher Hotel.

De Succes

De Succes is een mooie combinatie van varend erfgoed en eigentijds design. Op het dek ontspant u in onze comfortabele loungekussens. Ook in de stijlvolle salon met kroonluchter is het goed toeven. Hier kunt u terecht voor een hapje en een drankje. U vaart over het IJmeer of de randmeren: een tocht over open water met een spectaculair uitzicht.

Pampus

Op het bijzondere forteiland Pampus komt de geschiedenis tot leven. U volgt een rondleiding, doet de interactieve Pampus Xperience of verkent zelf het eiland. Voor kinderen is er een spannende speurtocht uitgezet. Vanaf het Pampus Paviljoen heeft u een schitterend uitzicht richting Amsterdam en Muiden.

Stoomgemaal

Stoomgemaal Hertog Reijnout, bij Nijkerk, is beslist een bezoekje waard. Wij varen hiernaartoe op speciale ‘maaldagen’, zodat u het rijksmonument in actie ziet. Een cilinder, een stoomketel, gietijzeren tandwielen, pompen, buitenschepraderen: u krijgt een mooi beeld van de techniek van vroeger. In de polder Arkemheen, rondom het gemaal, kunt u heerlijk wandelen.

Praktische informatie Veerdienst Huizen:

  • Eten en drinken: Tijdens de vaartocht kunt u in de scheepsbar terecht voor kleine hapjes en een drankje.
  • Duur: In totaal duurt uw tocht ongeveer 5 uur, inclusief bezoek aan Pampus of het stoomgemaal.
  • Prijs: Volwassenen €37,50 en Kinderen €35,00
  • Prijzen zijn inclusief vaartocht en toegang tot Pampus of het stoomgemaal.
  • Lunchpakket: Voor €8,- kunt u bij ons een lunchpakket bestellen bestaande uit 2 belegde zachte broodjes, 1 krentenbol en 1 stuk fruit
  • Overig: Het is aan boord niet toegestaan om eigen dranken te nuttigen, deze zijn verkrijgbaar in de scheepsbar
  • Het minimum aantal deelnemers is 20 personen. Bij te weinig aanmeldingen behouden wij ons het recht voor de vaartocht te annuleren waarna wij uw betaling retour storten.

Aanmelden Veerdienst

Vul hieronder uw gegevens in en
wij nemen contact met u op.